Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Μην ακολουθείς το μονοπάτι. Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Κρόκος Κοζάνης :το θαυματουργό φυτό που καταπολεμά τον καρκίνο.


Τα ελπιδοφόρα νέα προέρχονται από Βρετανούς ερευνητές που μέσα από πειραματικές έρευνες κατέφεραν να μετατρέψουν τα εκχυλίσματα του κρόκου σε ένα πανίσχυρο φάρματα στοχεύοντας τους καρκινικούς όγκους διαφόρων μορφών χωρίς να επηρεάζει τους υγιείς ιστούς.

Το κύριο συστατικό του φαρμάκου είναι η κοχιλκίνι βασικό εκχύλισμα του κρόκου ή λεγόμενου και ως ζαφορά όπου είναι και η κύρια ονομασία του.

Η εφαρμογή του φαρμάκου προς το παρόν έχει πραγματοποιηθεί σε πειραματόζωα .ωστόσο οι ερευνητές του Μπράντφορντ είναι αισιόδοξοι για τα θεραπευτικά του αποτελέσματα και στον ανθρώπινο οργανισμό.

H θεραπευτική δράση και η αντικαρκινική της ιδιότητα της κοχιλκίνης είναι τόσο δυνατή που έφτασε στο σημείο τοξικότητας, έτσι οι ερευνητές με χημικές επεξεργασίες κατάφεραν να προσθέσουν μια χημική ουσία με την οποία απενεργοποιούν την τοξικότητα του μέχρι το φάρμακο να φτάσει στον όγκο.

Τα καρκινικά κύτταρα χρησιμοποιούν το αίμα ως μέσω για να εξαπλώνονται σε όλο το σώμα. Με τη νέα ανακάλυψη οι ερευνητές ελπίζουν ότι θα παρεμποδίσουν αυτή την διαδικασία.

1 σχόλιο:

  1. Συμπληρωματικά με τον Κρόκο, μπορεί να εξετάσει κάποιος και τις δράσεις του Κόρντισεπς

    ΑπάντησηΔιαγραφή