Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Μην ακολουθείς το μονοπάτι. Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ: ΠΩΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το σκεπτικό πίσω από τα εμβόλια είναι ότι θα βοηθήσουν τα παιδιά για την καταπολέμηση ιογενών λοιμώξεων, καθώς μεγαλώνουν. Αλλά μια UM μελέτη δείχνει ότι η φυσική ικανότητα να καταπολεμά τις λοιμώξεις υπάρχει απο πολύ νωρίς. Τα εμβόλια μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη των βασικών κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος νωρίς στη ζωή, και αποφεύγοντας τα εμβόλια θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε ουσιαστικά την αντίδραση ενός βρέφους απο τη μόλυνση. Πιό συγκεκριμένα,τα εμβόλια καταστέλλουν έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο πρωτεΐνης που εμποδίζει την αύξηση των συγκεκριμένων καρκίνων.
" Τι συμβαίνει στη νεαρή ηλικία όταν τα φυσικά φονικά κύτταρα, όπως και πολλά άλλα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, δεν ολοκληρώσουν τη λειτουργική ωρίμανση τους μέχρι την ενηλικίωση», λέει η συγγραφέας της μελέτης Yasmina Laouar, Ph.D., επίκουρος καθηγητής του Τμήματος UM Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας .
"Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μένουμε με ένα ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα που δεν μπορεί να μας προστατεύσει από τις λοιμώξεις, το λόγο για τον οποίο τα νεογνά και τα βρέφη είναι πιο επιρρεπή σε λοιμώξεις».
Τα εμβόλια προωθούν και επεκτείνουν το ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα των βρεφών και την πρόληψη του φυσικού σχηματισμού των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό δεν επιτυγχάνεται μόνο με παρέμβαση του DNA, αλλά και με την εισαγωγή βαρέων μετάλλων όπως το αλουμίνιο, ο υδράργυρος και άλλα τοξικά συντηρητικά που βρέθηκαν στα εμβόλια.
Υπάρχει ένα μεγάλο κενό στην κατανόηση της ασυλίας των νηπίων, ειδικά γιατί οι φυσικές αντιδράσεις των φονικών κυττάρων είναι ελλιπής. Η μελέτη από ανοσολόγους στο UM, αποδεικνύει το ρόλο ενός κυττάρου που ονομάζεται μετατροπή της αύξησης του συντελεστή βήτα, μπορεί να εξηγήσει γιατί οι περισσότεροι επιστήμονες εμβολίων θεωρούν εσφαλμένα ότι η καταστολή της φυσικής ανοσίας σηματοδοτεί μηχανισμούς ασυλίας οφελών του σώματος όταν την καταστέλλει ενεργά.
Η μελέτη έδειξε ότι η παραγωγή των φυσικών φονικών κυττάρων ελέγχεται από το TGF-β, το οποίο παράγεται στο μυελό των οστών. Στα ποντίκια βρέφη, η ωρίμανση των φυσικών φονικών κυττάρων προχώρησε γρηγορότερα ελλείψει της tGF-βήτα σηματοδότησης. Πολλά εμβόλια σχεδιάζονται επίσης για να καταστείλουν ενεργά το tGF-βήτα, που οδηγεί σε μια φυσιολογική συνέπεια στο ανθρώπινο σώμα. Αντιστρέφει την πραγματικότητα με επιδιωκόμενο σκοπό, δηλαδή για τον εμβολιασμό. Η προσπάθεια να κατασταλθούν τα φυσικά κύτταρα δολοφόνων τεχνητά με το φράξιμο της tGF-βήτα σηματοδότησης πραγματικά προκαλεί τους όγκους να αναπτυχθούν.
Αυτό που πολλοί από αυτούς τους επιστήμονες αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν είναι ότι οι επιπτώσεις του TGF-beta στα κύτταρα του όγκου και των όγκων, ασκούν τόσο θετικές όσο και αρνητικές επιδράσεις στην ανάπτυξη του καρκίνου. Με την εστίαση του TGF-beta να παράγει φυσικότερα φονικά κύτταρα, η συνέπεια και ο κίνδυνος της επιτήρησης της ασθένειας κυττάρων να προσβληθούν είναι πολύ υψηλός. Έτσι, ο κίνδυνος υπερβαίνει τα προκαταρκτικά πλεονεκτήματα που απαιτούνται με την παραγωγή φυσικών φονικών κυττάρων.
Το TGF-beta είναι ένα πολυπεπτίδιο που κάνει σήμα μέσω των συγκεκριμένων δεκτών Το TGF-beta καταστέλλει τον πολλαπλασιασμό και τη διαφοροποίηση των λεμφοκυττάρων, συμπεριλαμβανομένων των κυτολυτικών κυττάρων Τ, φυσικά κύτταρα δολοφόνων και μακρόφαγα, αποτρέποντας κατά συνέπεια την άνοση επιτήρηση του αναπτυσσόμενου όγκου. Το TGF-beta εμπλέκεται στενά στην ανάπτυξη του όγκου και συμβάλλει σε όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του όγκου της κυτταρικής βιολογίας.
Πολλοί επιστήμονες γνωρίζουν πλήρως τη διπλή φύση του tGF-βήτα,δηλαδή των ογκοκατασταλτικών εναντίον του υποστηρικτή όγκων , έτσι δεν είναι σαφές γιατί τόσο μεγάλο μέρος της έρευνας είναι αφιερωμένο στη δημιουργία εμβολίων για την καταστολή του TGF-β, όταν μια υψηλή πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου και ο υπέρ-μεταστατικός παράγοντας είναι αναπόφευκτες εκβάσεις.
Αν αφήσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα του βρέφους να αναπτυχθεί φυσικά με τη βέλτιστη διατροφή, μητρικό γάλα, και βιταμίνη D, βελτιστοποιήσουμε την υγεία του νηπίου.Εάν συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα τεχνητά μέσα ανοσοποίησης, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να οδηγηθούμε στο αντίθετο αποτέλεσμα, την καταστολή του ανοσοποιητικού και αναπόφευκτα τον καρκίνο. Ο εμβολιασμός δεν είναι ανοσοποίηση και δεν θα είναι ποτέ.
Ο Dave Mihalovic είναι φυσικοπαθητικός Γιατρός που ειδικεύεται στην έρευνα για το εμβόλιο, την πρόληψη του καρκίνου και την φυσική προσέγγιση στη θεραπεία.

1 σχόλιο:

 1. Το μεταφρασμενο αρθρο δεν περιεχει καθολου αναφορες.
  Οριστε το αρχικο: http://preventdisease.com/news/12/080812_Infants-Need-Natural-Immunity-How-Vaccines-Actually-Promote-Cancer-Growth.shtml

  Αυτες ανεφερονται στο διττό ρολο της TGF-beta πρωτείνης στην ογκογεννεση. Κατι που το μαθαινουμε και απ τη wikipedia.
  Καθως και οτι οι νεες πειραματικές αντικαρκινικές θεραπείες στηρίζονται στην ακύρωση της πρωτεινης αυτης με εμβολιασμο των καρκινοπαθων.

  Μια απο αυτες,
  http://www.nature.com/ni/journal/vaop/ncurrent/full/ni.2388.html
  μιλαγε για ερευνες σε βρεφη ποντικιων που εδειχναν πως η TGF-b εμπλέκεται στην ωρίμανση του ανοσοποιητικού τους συστήματος.

  Πουθενα όμως δεν μιλαγε για εμβολιασμους βρεφων!
  Δεν υπαρχει καμια αναφορα στο Google για εμβολιασμους παιδιων με TGF-b.
  Τετοια εμβολια που περιγραφει ο Dave Mihalovic απλα δεν υπαρχουν!

  Τωρα το θεμα των βαρεων μεταλλων σε εμβολια ως συντηρητικων ειναι αλλο θεμα που μπορειτε να βρειτε ευκολα πληροφοριες, αλλα ο φυσικοπαθητικος το αναφερει μαλλον για να κανει μπουγιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή