Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Μην ακολουθείς το μονοπάτι. Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Γιατί ο καρκίνος του στήθους βρίσκεται συνήθως στη μασχάλη?


Γιατί ο καρκίνος του στήθους βρίσκεται συνήθως στη μασχάλη?
Πρόκειτε για μια πληροφορία η οποία διασταυρώθηκε με ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπεία και ερευνητές που ήδη γνωρίζουν το ζήτημα.
Σας προκαλώ όλους να ξανασκεφτείτε την ημερήσια χρήση ενος προϊοντος που μπορεί να σας προκαλέσει αυτή τη σοβαρή ασθένεια.
Μια βασική αιτία που προκαλεί καρκίνο του στήθους είναι και τα ανθιδρωτικά. Ναι, τα ανθιδρωτικά !!!
Τα περισσότερα προϊοντα που κυκλοφορούν στην αγορά ειναι συνδυασμός ανθιδρωτικού με αποσμητικό.
(antiperspirant – deodorant).

Γι’ αυτο, μόλις πάτε σπίτι,  ελέγξτε :  «deodorant» σκετο (αποσμητικό) είναι εντάξει. !
«antiperspirant» : οχι !
Γίνεται συγκέντρωση τοξινών η οποία προκαλεί μετάλλαξη κυττάρων στην περιοχή.
Το ανθρώπινο σώμα έχει κάποιους μηχανισμούς για να αποβάλει τις τοξίνες. Οι περιοχές αυτές είναι πίσω απο τα γόνατα, πίσω απο τα αυτιά, η βουβωνική χώρα και οι μασχάλες. οι τοξίνες αποβάλλονται με την εφίδρωση.
Τα ανθιδρωτικά , (antiperspirant), όπως και η ονομασία τους , σας εμποδίζουν να ιδρώνετε, και γι ‘αυτο αποτρέπουν το σώμα απο το να αποβάλει τοξίνες στην περιοχή της μασχάλης.
Οι τοξίνες δεν εξαφανίζονται με μαγικό τρόπο. Αντιθέτως, το σώμα τις συσσωρεύει στα λεμφικά κέντρα ( λεμφαδένες ) κάτω απο τις μασχάλες εφόσον δεν μπορεί να τις αποβάλει. Σχεδον όλοι οι καρκινικοί όγκοι εμφανίζονται στο έξω και επάνω τέταρτο(τεταρτημόριο ) της περιοχής του στήθους. σε αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκονται τα λεμφικά κέντρα.
Επίσης, για τους άντρες είναι πολύ πιο δύσκολο , αλλά όχι απίθανο, να πάθουν καρκίνο του στήθους απο τα ανθιδρωτικά, διότι η μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος μένει στις τρίχες της περιοχής , χωρίς να εισχωρεί κατ’ ευθείαν στο δέρμα.
Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν ανθιδρωτικό αμέσως μετά το ξύρισμα της μασχάλης αυξάνουν τις πιθανότητες να νοσήσουν, διότι το ξύρισμα προκαλεί ανεπαίσθητες ανοιχτές εγκοπές στο δέρμα , απο τις οποίες τα χημικά εισχωρούν μέσω τις μασχάλης άμεσα στο σώμα.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ!
 Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΗΣ, ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ.

……………………………………………
Ο ιδρώτας είναι υγρό το οποίο εκκρίνεται από τους λεγόμενους «ιδρωτοποιούς» αδένες του δέρματος των ανθρώπων με τη διαδικασία της εφίδρωσης. Είναι υγρό άχρωμο, με οσμή χαρακτηριστική, που κάποτε γίνεται ανυπόφορη, και γεύση αλμυρή. Είναι το πιο αραιό υγρό του σώματος. Με την έκκρισή του αποβάλλονται οι περιττές οργανικές ουσίες και έτσι αποτοξινώνεται ο οργανισμός. Ο ιδρώτας αποτελείται από νερό, ανόργανα άλατα, λιπαρά οξέα κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου