Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Μην ακολουθείς το μονοπάτι. Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Οι βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος στα γεννητικά όργανα


Το Tabaco Body συγκρίνει έναν άντρα και μια γυναίκα που δεν καπνίζουν με δύο καπνιστές και ζουμάρει σε διάφορα όργανα του σώματος. Το ίδιο το πρότζεκτ πάντως είναι κάπως βλαβερό για τον καπνιστή αφού μια μικρή κατάθλιψη του τη δημιουργεί. Από όλες τις κακές επιπτώσεις επιλέξαμε να δείξουμε δυο-τρία πράγματα που έχουν να κάνουν περισσότερο με το σεξ:

Στη γυναίκα:
Η σεξουαλική ζωή της καπνίστριας δεν είναι τόσο καλή όσο της μη καπνίστριας γιατί το συκώτι της διασπά εντονότερα τα οιστρογόνα με αποτέλεσμα να μειώνεται το ενδιαφέρον της για σεξ. Επίσης ο καπνός καταστρέφει τα βακτήρια που την προστατεύουν από τις λοιμώξεις, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει κολπικές μολύνσεις και λευκά υγρά.

Στον άντρα:
Ο καπνός μειώνει τη ροή του αίματος στο πέος, γεγονός που είναι πιθανό να του δημιουργεί προβλήματα στη στύση. Επίσης σύμφωνα με έρευνες ο Μ.Ο των σεξουαλικών του επαφών είναι στο μισό σε σχέση με του μη καπνιστή. Οσον αφορά το σπέρμα, τα σπερματοζωάρια του καπνιστή είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με του μη καπνιστή ενώ επιπλέον οι τοξίνες του καπνού επηρεάζουν την κινητικότητά τους.


SociaLMagazinE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου