Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Μην ακολουθείς το μονοπάτι. Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Απόλυτη ίαση και θεραπεία στον 21ο αιώνα - Μύθοι & Αλήθειες

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!
Στις 29 Νοεμβρίου 2015 ολοκληρώθηκε ένα πανέμορφο 3ημερο σεμινάριο στο Ηράκλειο της Κρήτης με μια απίστευτα, αθρόα συμμετοχή που ξεπέρασε τις πιο απίθανες προσδοκίες μας!
Ο συνολικός αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε τις 3000 χιλιάδες και επιπροσθέτως το κοινο είχε τη μεγάλη υπομονή να αντέξει τον ομιλητή-εισηγητή για περισσότερο από 3-4 ώρες καθημερινά!
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά και καρδιακούς φίλους που το διοργάνωσαν και φυσικά.. Ύστατος φόρος τιμής σε όλους εσάς που με τη παρουσία σας φυσική ή νοητική, μας δώσατε χαρά, ελπίδα και υπόσχεση ότι επιτέλους πλησιάζει η ώρα να κατεβούμε στον ..Ομαλό και να δούμε την "ξαστεριά" της Αλήθειας και Ελευθερίας!
Με αγάπη,
Δρ. Κων/νος Μουρούτης


Η ομάδα φίλων του Δρ. Κων/νου Μουρούτη στο Ηράκλειο 
διοργάνωσε ΑΝΟΙΧΤΟ 3ήμερο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στις 27-28-29 Νοεμβρίου στο Διεθνές εκθεσιακό κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ) Γούρνες Πεδιάδος, Πρώην Βάση Γουρνών 
Ένα πολύ σημαντικό 3ήμερο σεμινάριο υγείας από τον Δρ. Κων/νο Μουρούτη που κατά την γνώμη μου πρέπει να το παρακολουθήσετε όλοι. 
Γενικός τίτλος του σεμιναρίου είναι η Απόλυτη ίαση και θεραπεία στον 21ο αιώνα  - Μύθοι & Αλήθειες.

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στο 3ήμερο σεμινάριο στην Κρήτη δείτε και τρεις ομιλές  Μία καταιγιστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του Δρ. Κων/νου Μουρούτη στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη στα πλαίσια της εκπομπής αντιθέσεις της Κρήτη TV.
H Εκπομπή μεταδόθηκε ζωντανά την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 10μμ αμέσως μετά το σεμινάριο στo συνεδριακό κέντρο Κρήτης.

Μύθοι και Αλήθειες για την υγεία... Μία καταιγιστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του Δρ. Μουρούτη Κων/νου
Φωτογραφίες από το τριήμερο σεμιναρίου Υγείας K. Μουρούτης και από τη συνάντηση του με Μαθητές 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου